Fotka hokejaškog kluba izazvala različite reakcije: "Feministicama se neće svidjeti"

Foto: Twitter

RUSKI hokejaški klub Spartak iz Moskve postao je predmet žestoke internetske rasprave nakon što je objavio fotografiju djevojke u bodiju i napisao kako je to novi golman njihove momčadi.

Na fotografiji koja je izazvala podijeljene reakcije vidi se žena okrenuta leđima odjevena u crveni pripijeni bodi jasno vidljiv ispod kratke prozirne haljine. "Isprobali smo novog golmana sa savršenom reakcijom", napisali su uz fotografiju.

"Što mislite? Također smo poslali službeni prijedlog IIHF-u da smanji veličinu gola", dodali su.

I dok se nekim fanovima Spartaka svidjela šala pa su hvalili njihov smisao za humor, drugi su sugerirali da su prešli granicu objavom provokativne fotografije. 

"Bojim se da će primiti puno golova", šalili su se korisnici društvenih mreža. "Da, mislim da igra bolje od golmana Spartaka", još je jedna od reakcija.

"Trebali biste biti oprezni s ovakvim objavama. Feministicama se neće svidjeti, optužit će vas za seksizam", još je jedan od komentara.

"Ovo nije smiješno, nije uopće smiješno", "Da ste u SAD-u, odmah bi vas tužili zbog ovakvih šala", upozoravali su drugi.

Nakon 51 utakmice, Spartak je deveti u zapadnoj konferenciji i još mora osigurati doigravanje, prenosi RT.com.

Prije dvije godine ista ekipa našla se na udaru kritika nakon što su objavili fotografiju voditeljice u gaćicama, napisavši da je to njihova ozlijeđena igračica, iako se kasnije ispostavilo da je riječ o novinarki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.