Filmska elita preselila u Dubrovnik: Otvoren peti Libertas film festival

LIBERTAS film festival sinoć je po peti put svoja vrata otvorio za sve ljubitelje filmova koji će se od 26. do 30. lipnja zateći u Dubrovniku. Na otvorenje festivala koji se uspio etablirati kao domaći festival s vrhunskim nezavisnim Oscarima nagrađivanim filmovima i međunarodno hvaljenim programom pohodile su što domaće, što strane zvijezde.

Iako se nagađalo da bi ove godine Dubrovnik mogao posjetiti i Mickey Rourke, izgleda kako neće biti ništa od toga

S kokicama u ruci Sanja Vejnović i Mia Begović odlučile su provjeriti što to sve Libertas na filmskom meniju nudi ove godine. U Dubrovnik je stigao i Jakov Sedlar čiju premijeru dokumentarnog filma o Anti Paveliću očekujemo uskoro. Libertasovim tepihom prošetala je i Kristina Krepela u društvu direktorice festivala Marijane Mie Pecine.

Iako se nagađalo da bi ove godine Dubrovnik mogao posjetiti i Mickey Rourke, izgleda kako neće biti ništa od toga jer PR festivala, Ranko Vučinić, kaže kako nema nikakvih informacija o tome.

O pobjednicima će odlučivati  festivalski žiri, u kojemu, uz predsjednika Garetha Wigana, jednog od čelnika svjetski poznate filmske kompanije Sony Pictures International, sjedi i filmska i kazališna glumica Zrinka Cvitešić te Čedomir Kolar, producent Oscarom nagrađenog filma "Ničija zemlja".

S.C.
Foto: Admir Buljubašić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.