Festival Get EXITed na ljeto u Novalju dovodi Svena Vatha, Umeka i Gramophonedzie

SVEN VATH, Gramophonedzie i Umek gostovat će početkom srpnja u klubu Papaya na novaljskoj plaži Zrće. U okviru glazbenog festivala Get EXITed na ljetnoj lokaciji kluba Papaya tri dana i noći plesat će se na house, electro, techno i drum`n`base ritmove.

Svjetski poznati Sven Vath na Zrće stiže 2. srpnja, a odmah sljedeće večeri u Papayi gostuju Umek i Gramophonedzie. Umek je jedini producent i DJ iz regije koji je uvršten u prestižnu listu najboljih DJ-a prema Dj Magu Top 100 DJ-a.

Gramophonedzie su prvi srpski glazbenici koji su s hitom "Why Don`t You" zauzeli prvo mjesto britanskog MTV-ja. Za singl je zaslužan Marko Miličević, koji kaže: "Želio sam oživiti veliki hit jazz dive Pegi Li i prilagoditi `Why Don’t You?` suvremenom glazbenom izrazu. U tome su mi kao vrlo inspirativna osnova poslužili zavodljiva melodija i vokalni stil u pjesmi. Kombinirajući originalni izvor s novom bas linijom i ritmičkim i producentskim inovacijama, stvorio sam plesni hit koji pripada malo poznatom žanru sving-housea."  

Čitavo ljetno glazbeno putovanje u Papayi otvorit će 1. srpnja humanitarna akcija "Ambasadori regije u borbi protiv droge", čija su zaštitna lica za Hrvatsku Ivo Karlović te Ivana i Marija Husar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.