FER-ovac želi biti nova hrvatska zvijezda: "Sve je lako kad se dobro organizira"

VEČERAS je na RTL-u prikazana još jedna audicija za show "Hrvatska traži zvijezdu". Između smiješnih i nimalo talentiranih natjecatelja, među onima koji zaista imaju sluha našao se i 19-godišnji Mirko Grebenar. Zagrepčanin koji studira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, pjevanjem se bavi od malih nogu, ali nije ni sanjao da će ga glazba interesirati i danas, kada je na pragu 20-ih.

Također, poprilično je zanimljivo da uz FER, Mirko pohađa srednju glazbenu školu, smjer solo pjevanje. "Znam da malo zvuči nepovezivo, ali interesira me jedno i drugo", priznaje 19-godišnjak koji tvrdi da se sve stigne ako je organizacija dobra.

"Imam vrijeme kad sviram, zatim vrijeme za učenje, za prijatelje i glazbenu školu. Sve je lako kada se vrijeme dobro organizira", priznaje simpatični Mirko. Baš kao i većina HTZ-ovaca, priznaje da preferira strane glazbenike, a kao glazbene uzore ističe Franka Sinatru, Michaela Bublea i Elvisa Presleya. "Slušam i domaću glazbu, a od njih preferiram Gibonnija i Marka Tolju. Od pjevačica mi se sviđaju Nina Badrić i Ivana Kindl", rekao nam je Mirko.

Kada je u pitanju show, Mirko nema prevelika očekivanja te tvrdi da mu pobjeda nije bitna. "Interesiralo me kako to sve zajedno izgleda iz kamera i htio sam steći neka nova poznanstva. Ne zanima me slava, ali volio bih biti u glazbenim vodama", rekao nam je Mirko Grebenar kojem su najveća podrška u showu bili njegovi prijatelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.