Farija (12) iz Supertalenta za Index: Vršnjaci se po školi deru "idemo, zlatni gumb"

Foto: Press

12-GODIŠNJA Farija Gaši oduševila je žiri i publiku Supertalenta svojom izvedbom pjesme Da je tuga snijeg Dine Merlina. Dobila je zlatni gumb i plasirala se direktno u polufinale. Za Index je otkrila zbog čega se prijavila u show. 

"Na prijavu za Supertalent me potaknula teta, a show sam inače pratila i kroz prošle sezone i imala sam veliku želju sudjelovati", ispričala nam je Farija.

Ponosna je na sebe

Nije očekivala da će dobiti zlatni gumb. 

"Nakon svog nastupa nisam očekivala da ću dobiti zlatni gumb, kojemu se vjerojatno svaki natjecatelj najviše nada, pa sam tim više jako ponosna na sebe i sretna", rekla je Farija. 

Bila je svjesna, kaže, da će njezina izvedba izazvati emocije kod žirija i publike.

"S obzirom na to da sam pjevala emotivnu pjesmu, bila sam svjesna da bi moja izvedba mogla izazvati takve reakcije kod žirija. Bilo mi je žao kad sam vidjela da neki od njih plaču, ali sam istovremeno bila i zadovoljna jer sam ih uspjela dotaknuti", rekla je.

Ne želi otkriti što sprema za polufinale

Pitali smo je zbog čega se baš odlučila otpjevati hit Da je tuga snijeg.

"Pjesmu Dine Merlina sam odabrala jer mi je baš prirasla srcu, a osim toga nisam čula da ju je netko dosad pjevao na Supertalentu", kaže. 

Što će izvesti u polufinalu Supertalenta Farija još uvijek ne želi otkriti.

"Za idući nastup ću možda opet pjevati neku baladu, no naravno i pjesme bržeg ritma dolaze u obzir. Neka to zasad ostane iznenađenje", rekla je. 

Voli Breskvicu i Voyagea

Ispričala nam je i kakvu glazbu inače sluša.

"Najviše slušam pop glazbu, ali i mlade izvođače iz Srbije kao što su Voyage i Breskvica", kaže Farija.

Najdraži član žirija joj je pjevačica Maja Šuput te ju je njezin komentar u audicijskoj emisiji Supertalenta najviše dirnuo.

"Ima dobre pjesme i smiješna je, a najviše me dirnuo upravo njezin komentar, dok su me Martinini komentari razveselili", otkriva Farija.

Vršnjaci u školi joj spominju njezin zlatni gumb.

"Vršnjaci me, kada me vide, često znaju pitati: 'Kako znaš tako lijepo pjevati?' Ili mi daju komplimente i potporu na račun pjevanja, a u školi se ponekad znaju derati: 'Idemo, zlatni gumb.' Reakcije obitelji su također super - svi su sretni, zadovoljni i ponosni ishodom mog nastupa. Na mene su ponosni oduvijek", ispričala je Farija, koja se pjevanjem počela baviti kada je imala osam godina.

"U budućnosti bih definitivno voljela biti uspješna pjevačica", rekla nam je za kraj.

Maja joj dala zlatni gumb

Podsjećamo, Farija je svojom izvedbom Da je tuga snijeg ostavila članice žirija u suzama. 

"Ovo je jedan od onih momenata kada se ja i Martina redovno pogledamo odmah na prvi ton i kada vidim njezine suzne oči, onda ide lančana reakcija. Pjevala si pjesmu koja je zaista neočekivana od tebe… Pjevaš nevjerojatnom lakoćom, a pjevaš fenomenalno. Mislim da je pred tobom jedna zaista blistava karijera", poručila je Maja, koja je stisnula zlatni gumb na oduševljenje svih.

"Jako si me dotaknula. Ne samo svojim iskrenim, autentičnim vokalom nego i jednim senzibilitetom. To što si nam ponudila svojim glasom je doista jedan mali hrvatski supertalent", rekla je Martina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.