Fantastičan uspjeh: Rijeka se upisala u svjetski Top 10, uz bok Sydneyu, Torontu i Veneciji

Screenshot: Live Cam Croatia

HRVATSKA je još jednom u svjetskom vrhu, a ovoga puta to može zahvaliti projektu Live Cam Croatia i kameri postavljenoj pred riječkim Hrvatskim narodnim kazalištem Ivana pl. Zajca - što se znakovito povezalo s odabirom Rijeke kao europske prijestolnice kulture.

Servis "Earth Cam" tako je odabrao svjetskih TOP 10 kamera, a priznanje za vrhunsku kvalitetu slike, originalni sadržaj i tehničku podršku uvrstio je Rijeku i Live Cam Croatia među panorame Sydneya, Toronta, Venecije i brojnih drugih vizualno maestralnih lokacija. Riječka turistička zajednica prepoznala je ovakav potencijal pa je ovo priznanje kruna nove produkcijske tehnologije.

Ovo je sedma pojedinačna nagrada za Live Cam Croatia sustav kamera čime je projekt ušao među najnagrađivanije web projekte u Hrvatskoj u globalnom spektru, a Rijeka je samostalno osvojila čak dva globalna priznanja za najljepše snimane lokacije - prva je bila Jadranski trg.

Live Cam Croatia je projekt koji nastoji povezati čitavu Hrvatsku u mreži "live" kamera te je prepoznat kao jedan od najboljih sustava ove vrste u svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.