Fanovi se raspametili: Jesu li to Ervin i Darko upravo priznali da su u ljubavnoj vezi?

Foto: Facebook

ERVIN, Barbara, Darko, Tina i ostatak ekipe iz Big Brother kuće već danima obilazi Hrvatsku i druži se s fanovima, koji vrijedno lajkaju svaku fotografiju koju im miljenici Velikog Brata serviraju na društvenim mrežama.

No dok su dosad uglavnom fotografije Tine i Darka, odnosno Barbare i Ervina budile maštu obožavatelja o mogućim romantičnim vezama među omiljenim im BB-ovcima, fotka koju su jučer podijelili Ervin i Darko napravila je totalni "boom" na internetu.

Na "spornoj" fotografiji zagrljeni poziraju upravo njih dvojica, a namjerno ili ne, iza leđa im stoji natpis "in a relationship with", odnosno "u vezi sa". Fanovi su to odmah primijetili, a stjecajem okolnosti Ervin na istoj fotki pokazuje prema Darku, dok ovaj "odobrava" palcem gore.

Ervinovu i Darkovu seksualnu orijentaciju fanovi su i tijekom showa često dovodili u pitanje, unatoč Ervinovim i Steffaninim igricama pod plahtama. Dečki su još tada sve demantirali, a ovih dana se zbog iste teme na društvenim mrežama vodi pravi mali rat. Dok je jednima to prilika za zlobne komentare, drugi im odgovaraju "ne gurajte nos gdje mu nije mjesto".

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.