Fanovi Meghan Markle bijesni zbog članka u kojem je opisana kao narcisoidna osoba

Foto: Netflix

OBOŽAVATELJI Meghan Markle traže od Politica da se ispriča za članak pod naslovom "2022. je godina kada smo se svi konačno umorili od narcisa", u kojem je vojvotkinja od Sussexa opisana kao "narcisoidna osoba" i uspoređena s Donaldom Trumpom, Elonom Muskom, Elizabete Holmes i Kanyeom Westom.

 

Neki od Markleinih fanova tekst urednice Joanne Weiss, u kojem je iznijela argument da su upornim jurenjem za pažnjom vojvoda i vojvotkinja od Sussexa od simpatičnih figura postali izvori iritacije, opisuju rasističkim i zbog toga od spomenutog časopisa traže ispriku.

"Mržnja prema Meghan je opipljiva"

Christopher Bouzy, koji se pojavljuje u Netflixovom dokumentarcu Harry & Meghan, napisao je na Twitteru da je, "iako vjeruje da su Trump i Holmes kriminalci, a West antisemit, Marklein jedini grijeh što se branila jer je crnkinja". Dodao je su svi hejteri Meghan "ljubomorni jer je ona dobila princa".

"Postavljanje Meghan Markle u istu skupinu kao i kriminalce i antisemite nije slučajno. Mržnja prema Meghan je opipljiva. Žena u boji koja štiti svoju obitelj i brani se nije narcizam; to je preživljavanje. Joana Weiss i Politico trebaju se ispričati za ovo smeće od članka", napisao je.

Neki korisnici složili su se s njim. "To se zove informacijsko ratovanje. Ne bi me iznenadilo da je Meghan bila jedina meta ovog članka. Drugi ljudi (Trump, Musk itd.) su samo sporedne uloge. Tekst će svakako pročitati i prenijeti britanski mediji. To je svrha", napisala je jedna osoba.

"Urednica je kao metu uzela međurasnu ženu"

Druga je korisnica napisala kako je Politico "poznat po lažnom izvještavanju i antisemitizmu te da se protivio Trumpovom opozivu. "Sada mogu dodati i ovaj rasizam na popis. Ljubomorna Joanna napisala je ovaj članak ponašajući se poput Mean Girls u novinarstvu, a kao metu je uzela međurasnu ženu", tvitala je.

"Slažem se s tobom, ali iz drugog razloga. Nikad nisam čuo za nju prije nego što se udala u kraljevsku obitelj, ne znam je li prije toga bila narcisoidna i nije me briga. Sigurno nije učinila ništa toliko štetno kao ostali u tekstu", napisala je treća osoba.

Urednik Politica: Niste otvoreni za slobodno iznošenje stavova

Ryan Heath, jedan od urednika Politica, branio je kolumnu na Twitteru. "Ako želite otpisati cijeli časopis jer je jedan od naših 600 novinara pisao o Meghan Markle, doista niste otvoreni za slobodno iznošenje stavova. Ako se, umjesto toga, zapravo samo ne slažete s njezinim mišljenjem, recite to jednostavno tako", napisao je.

Joanna Weis: Serija na Netflixu učinila medvjeđu uslugu Meghan i Harryju

Podsjetimo, autorica spomenutog članka tvrdi da je par napravio neke pametne odluke nakon izlaska iz britanske kraljevske obitelji, uključujući potpisivanje ugovora s Netflixom vrijednog 100 milijuna dolara i dobivanje predujma od 20 milijuna dolara za Harryjeve memoare, ali prema njoj dokumentarac je učinio medvjeđu uslugu razotkrivajući njihovu "taštinu" svijetu.

Weiss, međutim, priznaje da su Harry i Meghan, iako su "zamorni", "benigni" u usporedbi s nekim od najpoznatijih svjetskih narcisa. Autorica također tvrdi da je 2022. bila velika godina za povratak narcisa, uključujući osramoćenu osnivačicu Theranosa Elizabetu Holmes i wunderkinda kriptovalute Bankman-Frieda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.