Fanovi Johnnyja Knoxvillea saznali koliko mu je godina, mnogi ostali u šoku

Screenshot: YouTube

JOHNNY KNOXVILLE otkrio je da će Jackass 4 biti njegov posljednji film iz te franšize.

Jedan od izvornih članova legendarnog showa Jackass, koji je debitirao 1. listopada 2000. godine, dao je novi intervju u kojem je objasnio zašto će mu nadolazeći kaskaderski film biti posljednji. 

Istaknuto je i da Johnny Knoxville ima 50 godina, što je izbezumilo neke od njegovih fanova, prenosi Bro Bible.

U intervjuu za GQ Knoxville kaže kako se osjeća ekstremno sretnim što još uvijek hoda nakon svega što je napravio. Objasnio je kako kaskaderi obično ne razmišljaju dugoročno, a nakon ozljede na setu Jackassa 4 bilo mu je jasno da mora početi.

Naime, posljednjih dana snimanja filma, nakon vratolomije s bikom, zadobio je ozbiljne ozljede, poput slomljenog rebra, slomljenog zapešća, potresa mozga i krvarenja u mozgu koje mu je zadavalo "mučne" glavobolje.

Kaže kako je pretrpio četiri potresa mozga i tijekom snimanja filma Action Point (2018.). "Znao sam da to najavljuje kraj moje kaskaderske karijere", kazao je.

Knoxville je potres mozga dobio još tijekom snimanja originalnog Jackassa 2002. godine. "Ne mogu si dopustiti više potresa mozga", rekao je. "Ne mogu svoju obitelj više dovoditi u tu situaciju."

Kaže kako im je snimanje Jackassa i dalje zabavno, no s nekoliko velikih razlika. "Kosti nam se lome puno lakše. I lakše nas je nokautirati. Plus, treba nam duže da se probudimo", objasnio je.

Njegovi su fanovi šokirani što on već ima 50 godina. Naime, nedavno je proslavio 50. rođendan u Los Angelesu, a mnogi na Twitteru izrazili su svoju nevjericu tom činjenicom. "Gdje je nestalo vrijeme?" pitali su se neki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.