Fani Keruma zagrijala za kulturu: Nakon Paca de Lucije zajedno i na izložbi Goyinih grafika

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum odnedavna je sve prisutniji na kulturnim manifestacijama. U pravilu ih posjećuje s djevojkom Fani Horvat. Valjda se s njom osjeća sigurnije. Bilo je tako prije koji mjesec na koncertu Paca de Lucije u HNK-u, a evo i večeras u Galeriji umjetnina na otvaranju izložbe grafika Francisca Goye, koje su gradske službe u pozivu medijima naslovile Vedra ludost. Baš se nekako zgodno poklopilo s recentnim stanjima splitskog gradonačelnika, no pokazalo se na koncu da se ipak radilo o zabuni.

Zna Anđelka što radi

Kerum je otvorio izložbu. Na sva usta pohvalio je zamjenicu Anđelku Visković i njen istančan ukus za kulturu, koji je već skandalizirao javnost brutalnom smjenom Kazališnog vijeća. I nije istina da je gradska blagajna presušila i da se ne ulaže u kulturu, ustvrdio je gradonačelnik. Uvijek će se naći za ovako kvalitetne projekte.

"Split je prelijep grad i zaslužuje ovakve izložbe. Ovo je dokaz da mi funkcioniramo pametno, kvalitetno i pošteno", kazao je Kerum. Goyine grafike zaljubljeni par razgledao je sa zanimanjem...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.