Facebook Marka Zuckerberga jedan detalj razlikuje od vašeg (i sigurno ćete to odmah ići provjeriti)

Foto: Facebook/Twitter

NAIZGLED, Mark Zuckerberg ima Facebook profil poput svih ostalih korisnika, no po jednom detalju se ipak razlikuje od drugih.

Naime, Zuckerberg može dosađivati ljudima koliko želi jer je njega na Facebooku nemoguće blokirati. Osim njega, ne možete blokirati ni njegovu suprugu Priscillu, ali zato možete njihovog psa Beasta, kao i Markovu sestru Randi.

Mnogi korisnici su to primijetili još u siječnju, no Facebook je sada dao i odgovor zašto su Zuckerbergovi imuni na zloglasni "block".

"To nije namjerno i ta pojava nije specifična samo za neke račune, već se događa kada je neka osoba određeni broj puta blokirana na Facebooku. Zna se događati da se pojave 'viralne kampanje' koje daju naputke drugim korisnicima da blokiraju neku osobu, iako ona nije ništa učinila", kažu iz Facebooka, piše Guardian.

Facebookovi algoritmi Zuckerbergovim objavama daju posebnu "vrijednost" pa se one pojavljuju na newsfeedu mnogo češće od objava ostalih korisnika, a izgleda da je to zasmetalo mnogima pa su ga često i blokirali.

Jedna takva "viralna kampanja" odvijala se nedavno i u Hrvatskoj i susjednim zemljama kada se proširio spam zbog kojeg su mnogi povjerovali da je Talijan Fabrizio Brambilla haker te su ga masovno napadali pa i blokirali na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.