Evo zašto je Kate Middleton iznenada skinula golemi zaručnički prsten koji je uvijek nosila

Foto: Guliver Image/Getty Imges

SVAKI pokret vojvotkinje Kate Middleton se analizira, od toga s kim se druži, preko toga što radi pred kamerama, do toga zašto je skinula golemi zaručnički prsten koji joj je princ William dao.

Upravo to posljednje postalo je tema nakon što je vojvotkinja od Cambridgea posjetila dječju bolnicu Great Ormond Street, bez prstena vrijednog 50.000 dolara na ruci. Tom prilikom nosila je samo vjenčani prsten, koji inače nemamo priliku vidjeti jer ga prekriva golemi plavi safir okružen dijamantima.

Cosmopolitan, koji je uočio nedostatak prstena, provjerio je s Kensingtonskom palačom što se dogodilo, a oni su otkrili razlog skidanja prstena.

Naime, kako je posjećivala dječju bolnicu, Kate je morala posebno voditi računa o higijeni. Prsten je zbog svog reljefnog oblika prilično dobar poligon za skupljanje bakterija, a kako se na odjelima koje je posjećivala liječe najteže bolesna djeca, higijena je bila imperativ. Kate je morala ukloniti svaku mogućnost kontaminacije prostora, a to se odnosilo i na njen prsten.

Pravila koja vrijede za druge posjetitelje u ovom su slučaju vrijedila i za članicu kraljevske obitelji. Bez brige, prsten je bio na sigurnom, a već pri sljedećem javnom pojavljivanju vojvotkinje vratio se na ruku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.