Evo čime se bavi Ronaldova cura dok njega sve više žena optužuje za silovanje

Foto: Instagram

GEORGINA RODRIGUEZ ne odustaje od pružanja podrške Cristianu Ronaldu u najtežim trenucima za slavnog nogometaša. Nakon što su mediji objavili da su se odvjetniku Kathryn Mayorge javile čak tri žene koje tvrde da ih je Portugalac silovao, Georgina je na Instagramu objavila snimku na kojoj uživa u bazenu s njihovom kćeri Alanom Martinom te Ronaldovim blizancima Evom Marijom i Mateom, čija je biološka majka nepoznata.

"Vrijeme za spa. Naše kćeri, naš život. Cristiano, volimo te", napisala je Georgina.

Ronaldo ima i osmogodišnjeg sina koji nosi njegovo ime, čija je majka također nepoznata.

Kathryn Mayorga optužuje Ronalda da ju je silovao u svom penthouseu u hotelu u Las Vegasu 13. lipnja 2009. godine.

Iako su se godinu dana kasnije nagodili i Mayorgi je isplaćeno 2,5 milijuna kuna za šutnju, danas tvrdi da je natjerana na takvu nagodbu te da u tim trenucima nije bila pri sebi. Policija u Las Vegasu u kolovozu ove godine ponovno je otvorila istragu, a Ronaldo je na društvenim mrežama optužbe nazvao "lažnim vijestima" te dodao da je silovanje strašan zločin koji on nikad ne bi počinio.

Španjolski mediji objavili su da je Mayorgi isplatio novac samo zato što su ga čelnici Real Madrida na to prisilili, kako slučaj ne bi završio na sudu, a njegovo ime bilo okaljano dok igra za njih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.