Eva Longoria zaboravila na Fejs i Twitter, Jennifer Morrison poručila: Hrvatska je prekrasna!

IAKO lijepa glumica Eva Longoria inače redovito fanove putem Facebooka i Twittera izvještava o tome gdje se nalazi i što radi te im pokazuje fotografije s putovanja, otkako je stupila na hrvatsko tlo, očito prezauzeta razgledavanjem i očarana hrvatskim ljepotama, na te je društvene mreže zaboravila. U međuvremenu je njena prijateljica Jennifer Morrison putem Twittera otkrila svoje dojmove: "Hrvatska je prekrasna! Sjajno se provodim!".

Podsjetimo, Eva Longoria i njen suprug Tony Parker s društvom, u kojem se nalaze i glumci Amaury Nolasco te Jennifer Morrison, unajmljenom jahtom "Ladyship" obilaze hrvatsku obalu. U petak su boravili u Malom Lošinju, potom su uživali u ljepotama Zadra i Kornata, a jučer su razgledali Šibenik, Skradin i slapove Krke. Idući na rasporedu su navodno Trogir i Split, a par bi trebao svratiti i do Dubrovnika.

Zvijezda "Kućanica" u Hrvatsku je, osim na odmor, stigla i kao potpora svome suprugu, košarkašu San Antonio Spursa, koji će u petak, 9. srpnja, u vodičkom klubu Hacienda s hip-hop DJ-em Cut Killerom izvesti svoj "DJ Cut Killer i Tony Parker Show".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.