Eva Longoria i Tony Parker u Šibeniku, s njima su zvijezde "Zakona Braće" i "Dr. Housea"

EVA LONGORIA i Tony Parker nastavljaju krstarenje po Jadranu te posjećuju  gradove na obali. Nakon Zadra, slavni je par došao u Šibenik gdje su uživali na jahti "Ladyship". Sa sobom su doveli i američkog glumca Amauryja Nolasca, poznatog po ulozi Fernanda Sucrea u seriji "Zakon braće", a glumio je i u "Transformersima". S njim je također i njegova djevojka, lijepa Jennifer Morrison koja glumi doktoricu Allison Cameron u seriji "Doktor House".

Eva je dobar dio večeri provela čavrljajući s Allison koja je bila gotovo neprepoznatljiva s dugom plavom kosom i šeširom na glavi, a u jednom trenutku im se pridružio Amaury. Par je s Amauryjem i njegovom djevojkom, uživao u Veneciji prije nekoliko dana gdje su snimljeni u vožnji gondolom.

Prelijepa je "kućanica" bila vrlo dobro raspoložena i čavrljala je s gostima na jahti, a osmijeh joj nije silazio s lica. Njen suprug, košarkaš San Antonio Spursa, sjedio je s društvom na palubi i u jednom trenutku se dignuo i pozvao Evu da im se pridruži. Pritom se prilično oslanjao na svoju sitnu suprugu, vjerojatno zbog netolerancije na jaka dalmatinska vina. Društvo se zatim nastavilo zabavljati, a kako stvari stoje, zabava bi mogla potrajati do duboko u noć.

Par je došao u Hrvatsku nenajavljeno, nekoliko dana prije Tonyjevog nastupa u vodičkom klubu Hacienda. Prvi su put viđeni u Malom Lošinju gdje su se zabavljali u jednom noćnom klubu. Navodno su bili oduševljeni gostoprimstvom domaćina te općenito ljepotom hrvatske obale i otoka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.