Eurosong posvetio objavu Hrvatskoj i Belgiji, domaći pjevač ispod kritizirao Doru

Foto: Instagram

"TICK-TOCK. Vrijeme je da se Hrvatska suprotstavi Belgiji u još jednoj uzbudljivoj utakmici Svjetskog prvenstva. Pobjednik će osigurati prolazak u drugi krug natjecanja. Nema uopće razloga za nervozu, zar ne?" stoji u opisu videa na službenom Instagram profilu Eurosonga, koji je objavljen uoči utakmice između Hrvatske i Belgije.

U videozapisu koji su objavili mogu se vidjeti fotografije predstavnika Hrvatske i Belgije koji su sudjelovali u glazbenom natjecanju, kao i tablica usporedbi ukupnih rezultata koje su te dvije države postigle kroz sve godine sudjelovanja.

U tablici se može vidjeti kako je Belgija jednom osvojila prvo mjesto na Eurosongu, dok Hrvatska nikad nije pobijedila. Belgija je također, sa svojih ukupno 66 sudionika natjecanja, čak 22 puta bila među top 10 država prema osvojenim bodovima, a Hrvatska je s 27 sudionika ušla u 10 najboljih samo šest puta. Ukupno naša zemlja ima 1085, a Belgija 2519 bodova na Eurosongu.

Domaći pjevač se javio u komentarima

Objava je na Instagramu odmah prikupila hrpu komentara, a javio se i Marko Bošnjak koji je nastupio na Dori. Suptilno se osvrnuo na to što nije dobio priliku predstavljati Hrvatsku. "Sreća pa smo bolji u nogometu nego u biranju stvarno dobrih predstavnika na Eurosongu", napisao je glazbenik u komentaru.

Osim njega, i drugi korisnici ove platforme komentirali objavu. "Na Eurosongu bih navijao za Belgiju, ali zato u nogometu: idemo, Hrvatska", "Možda nismo sjajni na Eurosongu, ali nogomet je naša stvar", samo su neki od komentara ljudi, od kojih su neki lijepili i emotikone zastava i srca.

Podsjećamo, Marko Bošnjak se na Dori predstavio pjesmom Moli za nas. Na kraju natjecanja završio je na drugom mjestu. Mnogi gledatelji pisali su kako smatraju da bi upravo Marko trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, a ne Mija Dimšić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.