Slavna glumica o ljubljenju s kolegama na setu: Nakon nekih sam htjela povratiti

Foto: EPA

Emily Blunt osvrnula se na svoje poljupce na velikom platnu i otkrila da je zbog snimanja nekih od njih poželjela povratiti.

"Imala sam kemiju s ljudima s kojima se nisam dobro provela radeći s njima. Ne bih rekla da je to neka vrsta ekstremnog prezira, ali definitivno nisam uživala u nekima od njih", rekla je Howardu Sternu tijekom radijskog intervjua na Sirius 100 XM.

Na pitanje je li ikada “poželjela povratiti” nakon što se poljubila s glumcem, odgovorila je: "Apsolutno. Apsolutno." Blunt je odbila otkriti koje su joj intimne scene i s kojim glumcima bile mučne, ali je dodala da je uživala radeći s Dwayneom Johnsonom, Robertom Downeyjem Jr., Tomom Cruiseom, Mattom Damonom i Cillianom Murphyjem.

"Kemija je jako čudna stvar."

Glumica je otkrila i kako je naučila stvoriti kemiju s ljudima koji joj se ne sviđaju. "Ponekad je to čudna stvar. Ponekad možete imati odnos koji je stvarno jednostavan, ali se ne prenosi na ekranu" rekla je.

"Kemija je jako čudna stvar. To je eterična stvar koju zapravo ne možete staviti u bocu i kupiti ili prodati. Ili postoji ili ne. Jednostavno je lakše kada s nekim imaš prirodan odnos", dodala je Blunt. Govoreći o tehnikama koje koristi kako bi pronašla kemiju s kolegom, rekla je da pokušava "pronaći nešto što voli."

"Moram pronaći nešto... Čak i ako je to jedna stvar. Možda se lijepo smiju ili mi se sviđa kako razgovaraju s ljudima. Možda su pristojni. Mislim, moglo bi biti nešto slučajno. Ali pronađite nešto što volite na toj osobi ili nešto što volite na njoj kao liku i onda se oslonite na to", rekla je.

Nedavno je i Anne Hathaway progovorila o ljubljenju s kolegama na audicijama

Njezini komentari došli su nedugo nakon što je Anne Hathaway, njezina kolegica iz filma Vrag nosi Pradu, progovorila o "odvratnom" razdoblju u svojoj karijeri kada su casting agenti očekivali da će se ljubiti s nizom muškaraca koji su, kao i ona, svi bili na audiciji.

U razgovoru za V Magazine Hathaway se prisjetila koliko su te audicije znale biti neugodne u početku njezine karijere. "U 2000-ima je bilo normalno tražiti glumce da se poljube tijekom audicije, kako bi testirali kemiju, iako je to najgori način testiranja kemije - to se čak i meni dogodilo", izjavila je glumica.

"Rekli su mi: 'Danas nam dolazi deset tipova, a ti si dobila ulogu. Zar nisi uzbuđena što ćeš se ljubiti s njima?' Mislila sam da nešto nije u redu sa mnom jer nisam bila uzbuđena. Meni je to zvučalo odvratno. Bila sam tako mlada i znala sam kako je lako izgubiti sve ako netko kaže da je s tobom teško raditi, pa sam se pravila da sam uzbuđena. To nije bila igra moći, nitko me nije pokušavao povrijediti ili biti užasan. Bila su to drukčija vremena i danas znamo bolje", rekla je.

 

Pročitajte više