Ella Dvornik želi nagradu za najbolji britanski blog pa žica fanove da glasaju za nju

Foto: Facebook

PRIJE nešto manje od godine dana Ella Dvornik pokrenula je svoj blog "I am Ella" na kojem čitateljicama dijeli modne savjete te s njima dijeli svoja iskustva s putovanja. Kako se sama pohvalila, s vremenom je broj čitatelja rastao, stigle su i neke suradnje, a sad je, prema njenim riječima, vrijeme da blog digne na novu razinu.

Njen blog nominiran je za nagradu za najbolji blog u Velikoj Britaniji, gdje Ella posljednjih godina živi, pa je odlučila žicati svoje pratitelje na društvenim mrežama da glasaju za nju kako bi odnijela pobjedu.

"Glasanje je počelo za UK BLOG AWARDS pa vas molim da kliknete na link i na vrhu će pisati ''VOTE NOW CLICK HERE'' te da upišete svoje ime i email adresu i kao kategoriju odaberete ''Lifestyle+travel'' i pomognete mi da dobijem nagradu za najbolji blog u toj kategoriji", detaljno je pojasnila svojim pratiteljima kako joj dati glas.

Ima i razlog zašto bi trebalo glasati za nju.

"Jedina sam Hrvatica u toj kategoriji i puno bi mi značilo da odnesem tu pobjedu. Molim vas da uzmete par sekundi svojeg vremena kliknete na link i pomognete mi da im rasturim dupe", poručila je na kraju.

Ubrzo su se počeli javljati njeni fanovi koji su već glasali i utvrdili da dnevno mogu dati samo dva glasa.

Iako se njen potez možda ne čini poštenim, činjenica je da će isto napraviti većina nominiranih blogera. U kategoriji "Lifestyle" nominirana su 324 bloga, dok je u kategoriji "Travel" nominirano 110 blogova. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.