Ekspertica za veze otkrila što dar koji ste dobili za Valentinovo znači za vaš odnos

Foto: Press

VALENTINOVO može stvoriti pritisak na parove koji žele svom partneru pokloniti idealan dar. Stručnjakinja za ljubavne veze Tina Wilson tvrdi da darovi koji se dobivaju od partnera imaju skrivenu poruku, odnosno mogu pokazati je li se vaša voljena osoba potrudila i kakvo značenje ima određeni poklon, piše The Sun.

Nakit

Prema mišljenju stručnjakinje, dobiti nakit za Valentinovo velika je stvar. "Ovo je siguran znak pozitivne veze. Ne mora to biti zaručnički prsten, ali komad nakita, čak i narukvica s perlicama, pokazuje da je vaš partner ozbiljan i želi da razmišljate o njemu svaki dan", ističe Tina.

Odlazak na večeru

Odlazak u restoran može značiti da partner želi provesti kvalitetno vrijeme s vama, ali Tina upozorava da sve ovisi o restoranu. 'Ako vas odvedu u njihov omiljeni restoran, to je znak sebičnosti na koju trebate pripaziti. Ako vas odvedu u vaš omiljeni restoran, to pokazuje da vaše potrebe stavljaju iznad svojih", objašnjava. Kaže da bi večera kod kuće mogla biti pravi potez za intimnu noć.

Donje rublje

Tina smatra da je donje rublje više dar za njega nego za nju, osim ako se radi o pidžami ili određenoj marki koju obožavate. "Pojavljivanje s uniformom medicinske sestre ili nekom sličnom opremom stvarno pokazuje na što je njegov um usredotočen, a to se uglavnom odnosi na njega samog", upozorava.

Cvijeće

Ovo je tradicionalan dar za Valentinovo, a Tina kaže da definitivno ne zaslužuje aplauz. "Crvene ruže su siguran izbor, iako biste možda više voljeli druge vrste cvijeća, ovo je jedini put kada ih možete prihvatiti i zahvaliti se", kaže. Sugerira da buket cvijeća može značiti ili da znaju da volite dramu ili da partner koji ih je poklonio voli dramu i želi biti istaknut na vašim društvenim mrežama.

Čokolade

Stručnjakinja kaže da je ovo loš znak. "Vjerojatno su zaboravili da je Valentinovo i uspaničili se, ili su samo lijeni", kaže te dodaje da su čokolade prihvatljive samo ako je riječ o vašoj omiljenoj vrsti i da se partner potrudio nabaviti iste.

Pokloni za dom

Ovo nisu najatraktivniji darovi, osim ako ste posebno nešto tražili. "Ovo samo govori da je to nešto što oni trebaju ili su to trebali kupiti prije godinu dana i sada se pretvaraju da je to poklon. Vrijeme je za preuzimanje aplikacija za spojeve", kaže Tina.

Čestitka za Valentinovo

Ovo je sve što je potrebno za lijep poklon, iako možda nije najraskošniji dar. "Ako je novca malo, a imali ste proračun, onda je ovo ipak lijep način da kažete da nekog volite, da niste zaboravili da je poseban dan, ali ne možete si priuštiti da potrošite na nebitne stvari", govori stručnjakinja.

Odlazak na odmor

Tina kaže da je rezerviranje odmora ili hotela dobar znak za vezu. "Vaša druga polovica vas želi samo za sebe i želi provesti kvalitetno vrijeme s vama. Želi vas impresionirati i divan je romantični dar koji oboje možete podijeliti", rekla je.

Doručak u krevetu

Stručnjakinja za veze kaže da ne biste doručak u krevetu trebali smatrati neimpresivnim darom. "Ako imaš obitelj i nikad ne odvajaš ni minutu za sebe jer pripremaš djecu za doručak i vodiš računa o svima oko sebe, onda je ovo lijepa gesta", kaže. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.