Dva lica ljubavi u BB-u: Alenova zaručnica priprema vjenčanje, Marina piše pismo bivšem

Foto: Facebook/RTL

BIG Brother je posljednjih dana izazvao u Alenu erupcije nakupljenih osjećaja, a većinom su u pitanju bile suze zbog zaručnice Livije. Najprije je dobio njenu fotografiju, a zatim i video poruku od nje. Sve je to u njemu izazvalo nostalgiju i osjećaje koje nije mogao suspregnuti.

Njegova zaručnica sve to promatra preko malih ekrana i ne propušta niti jednu emisiju. "Bilo mi je drago što mu je produkcija omogućila takvo iznenađenje i bila sam jednako sretna što mu se mogu obratiti, kao i on kad me vidio na ekranu", komentirala je Alenovu reakciju za RTL.

"Zadovoljna sam njegovim ponašanjem i moram primijetiti da je puno ozbiljniji i mudriji nego što je bio prije 12 godina, u prvoj sezoni", izjavila je Livija. Također smatra da su njegove nedavno svađe s Rinom posve normalne jer je upravo Rina ta koja nosi najveći dio krivice za njih: "Rina je negativna energija i zbilja je pretjerala u svom ponašanju pa moram priznati da je s punim pravom reagirao tako kako je reagirao mada je rekao ono što ne misli. Brzo su se pomirili jer se on nikad ne može dugo ljutiti."

Kao što bi Alen za nju napravio sve, što je izjavio u Ispovjedaonici, tako bi i Livija za njega. To će se i dogoditi jer par već planira vjenčanje 25. lipnja. Livija sve sama organizira i nada se da će se Alen vratiti kao pobjednik Big Brothera.

Dok s jedne strane pratimo idiličnu ljubavnu priču, s druge strane Marina piše ljubavno pismo zaručniku Saši, nesvjesna da je on javno prekinuo s njom, prenosi RTL.

"Dugo ti nisam imala priliku reći da si mi sve na svijetu i da te svakim danom volim sve više. Brinem se za tebe i 24 sata dnevno razmišljam o tebi. Jedino što me tješi je da ti to sve znaš i da znaš da sve što radim, radim za nas dvoje. Tako je uvijek bilo i bit će. Ti si moj anđeo i znam da me razumiješ i da mi ništa ne zamjeraš. Nedostaje mi tvoj topli pogled, najljepši osmijeh i najsigurniji zagrljaj na svijetu. Znaš da te volim više od života i živim za dan kada ću te ugledati, zagrliti i više se nikada neću odvojiti od tebe! Ovdje mi je teže nego što sam mislila i što si ti mislio, ali ljubav prema tebi vodi me do kraja! Zauvijek zajedno! Ne zaboravi", kroz suze je pisala Marina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.