Duje i Maja iz HTZ-a: Pjevat ćemo ljubavni duet, no ljubavi među nama više nema!

NATJECATELJI showa Hrvatska traži zvijezdu Maja Malić i Duje Stanišić nekada su bili poznati ljubavni par. Danas od te ljubavi nije ostalo puno iako su ostali u prijateljskim odnosima. "Ljubavi tu više nema, ne takve na kakvu vi mislite", rekla je Maja za Index, a podržao ju je i Duje: "Ne da se volimo već je prilično suprotno od toga, mi smo u ne-vezi. Mislim, čujemo se, ali odnos nam nije bajan, nismo ni blizu kao nekada". Možda ih je želio ponovno zbližiti Tony Cetinski pa im je "smjestio" izabravši pjesmu "Rijeka ljubavi" kao idealnu za njihov zajednički duet na njegovom koncertu 24. srpnja u Umagu.

Tony im je "smjestio" ljubavni duet

"Rekao je Tony da nam je pripremio nešto sočno, a ja sam poludjela kad sam vidjela. No, svi znaju da smo mi dobri glumci, tako da će na sceni sigurno izgledati kao da se volimo. Mislim da će biti jako zanimljivo", rekla je Maja za Index. Dodaje kako se još nije počela pripremati za koncert već uživa na moru. "Imam još tjedan dana, sad ću zapeti. Za sada hvatam boju i držim dijetu, pripremam izgled za koncert", smije se. Maja kaže kako nastavak glazbene karijere planira poslije operacije glasnica, a na prvom mjestu joj je trenutno fakultet. "Moram se prihvatiti knjige i riješiti to što prije", kaže. Što se ljubavi tiče, trenutno nema nikoga. "Ne, ne, nikako. Baš mi je lijepo biti ovako sama. No, za ljubav sam uvijek spremna", kaže Maja.

"Ljeto mi je već odavno počelo, pjevam non-stop, baš mi je super"

Ni Duje trenutno nije u vezi iako ga proganjaju obožavateljice. "Ljudi me vole vidjeti i to mi je drago, naravno", kaže Duje koji je ovoga ljeta jako zaposlen. "Ljeto mi je već odavno počelo, pjevam non-stop, baš mi je super, uživam u tome. Zovu me, ja pjevam i uživam. A odmor planiram tek na jesen". Unatoč brojnim gažama, Duje je, kao i svaki pravi ljubitelj nogometa, ipak našao vremena da pogleda Svjetsko prvenstvo. "Navijao sam za Ganu svim srcem jer su Afrikanci i baš se trude. I Urugvaj mi je bio super. A Španjolci kao prvaci... Više bih volio da su Nijemci, ali dobro, hajde, zaslužili su", rekao je Indexu Duje.

Nakon šest godina Tony ponovno u Umagu

Osim Duje i Maje, još će neki natjecatelji nastupiti na Tonyjevom koncertu. Šest godina nakon nezaboravnog koncerta "Tony i prijatelji", Tony ponovno nastupa u Umagu 24. srpnja s početkom u 21 sat povodom otvorenja ATP turnira Umag 2010. Tony je kandidatima showa Hrvatska traži zvijezdu dao jedinstvenu priliku - s njim će na koncertu nastupiti njih petero koji su se po njegovom mišljenju pokazali najboljima u drugoj sezoni. To su Kim Verson, pobjednica ovogodišnjeg showa, Maja Malić, Juraj Jurlina, Vilibald Kovač i Duje Stanišić.

Za umaški koncert je pripremljen poseban i dosad neizvođen program. Osim najvećih hitova s posljednjeg albuma Tonyja Cetinskog, naslovne "Ako to se zove ljubav", "Umirem 100 puta dnevno" te pjesme koja je osvojila publiku i odnijela Porin za nit godine, "Kad žena zavoli", Tonyjeve poklonike na koncertu u Umagu očekuju i brojni stari hitovi.

Na koncertu ćemo slušati i samo za tu priliku osmišljen program Tonyja i HTZ zvijezda - svaki od kandidata imat će "svojih pet minuta" i izvesti pjesmu po svom izboru, a posebna iznenađenja bit će dueti kandidata i Tonyja, kao i međusobni dueti kandidata.

Karte za koncert možete kupiti u svim poslovnicama Eventima, u Rijeci, Umagu, Puli, Poreču, Rovinju, Zagrebu i online na www.eventim.hr. Cijene karata su 100 kuna za parter, 120 kuna za tribine i 210 kuna za VIP.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.