Dosad se nije dogodilo u ovoj sezoni Zvijezde pjevaju: Evo kako će izgledati finale

Foto: HRT

TKO ĆE biti pobjednici devete sezone raspjevanog HRT-ova showa Zvijezde pjevaju odlučit će se sljedeće subote u 20:10, a prvi put u devetoj sezoni emisija će biti emitirana uživo.

Od završetka prošlotjedne do kraja finalne emisije otvorene su linije za glasovanje, a pobjednici ovise samo o glasovima gledatelja. Za pobjedu se bore glumica i redateljica Arija Rizvić s mentorom Markom Kutlićem te stand up komičar Ivan Šarić s mentoricom Larom Antić Prskalo.

Finalisti izvode po tri pjesme: jednu bržega i jednu sporijega ritma koje su već izvodili te treću, novu pjesmu po vlastitom izboru.

 

I ovaj put članovi našeg žirija iskazat će svoja mišljenja i dati natjecateljima ocjene, ali presudna je ipak odluka gledatelja. Stoga se, zapravo, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Jurica Pađen i Marko Tolja mogu opustiti.

U završnoj emisiji vidjet ćemo i sve ostale natjecatelje 9. sezone koji će u zajedničkom nastupu izvesti pjesme koje su pripremali, ali ih nisu stigli predstaviti. A u show programu svoj aktualni singl koji je odmah oduševio publiku glazbenih društvenih mreža, izvest će – Vanna.

 Također, valja naglasiti da će se finale održati bez publike u studiju, i uz strogo poštivanje svih epidemioloških mjera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.