Dominik i Helena Livaković zajedno su od 2017.: "Nije to bila ljubav na prvi pogled"

Foto: Instagram

MNOGE je iznenadila vijest da su vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković i njegova supruga Helena postali roditelji, s obzirom na to da su trudnoću, kako doznaje Gloria, uspjeli sakriti od javnosti pa gotovo nitko nije ni znao da je lijepa Zagrepčanka u drugom stanju.

Njihova ljubavna priča krenula je 2017. godine kada su započeli vezu, a bili su dobri prijatelji i prije toga. Zaručili su se 2021. godine, a vjenčali su se lipnju 2022. godine u katedrali sv. Stošije u Zadru. Svadbeno slavlje nastavilo se u Petrčanima.

Dominik napravio prvi korak

"Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo 'kliknuli', ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni.

Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja", rekla je ranije Helena za Story.

"Hrvatska Meghan Markle"

Helena je bodrila Dominika na svim utakmicama hrvatske reprezentacije, koje je pratila uživo s tribina, i to u dresu. Lijepa Zagrepčanka često je plijenila pozornost fotografa na Svjetskom prvenstvu, a pažnju su ukrali i njezini pomno odabrani modni detalji.

Mediji su je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali "hrvatskom Meghan Markle". Svom je suprugu velika podrška u karijeri. Dominik je često isticao da se Helena sjajno prilagodila njegovom rasporedu.

Helena je godinama bila klizačica

Ona se godinama bavila umjetničkim klizanjem te je bila članica kluba Zagrebačke pahuljice. Prije nekoliko godina je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. 

Slobodno vrijeme krate odlascima u Zadar i na kraća putovanja. Helena je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a bavi se industrijskim dizajnom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.