Domaći pjevač sa scene se povukao zbog tumora na mozgu, a danas se o njemu malo zna

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

PJEVAČ Ivan Mikulić pobijedio je 2004. godine na Dori sa svojom pjesmom Daješ mi krila te je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, gdje je ušao u finale i osvojio 12. mjesto.

Četiri godine nakon tog uspjeha Ivan se povukao iz javnosti, nakon što mu je dijagnosticiran tumor na mozgu.

Prije devet godina u javnost je izašao s ispovijesti o bolesti.

"Pobijedio sam tumor mozga zahvaljujući pravodobnoj dijagnozi, operaciji stručnih doktora i molitvi. S druge strane, u posjedu sam čvrstih argumenata za medije i javnost da imam nešto u glavi", izjavio je tada za Story.

"Prva misao je bila što s djecom. Iako sam isprva mogao ići na gaže, nakon nekog vremena počeli su se ponavljati problemi s ravnotežom. Nisam mogao voziti auto i nisam mogao podnijeti veliku buku. Danas je to razdoblje iza mene", dodao je.

Karijeru je započeo 1995. godine, kada se s pjesmom Ti i ja natjecao na Dori, a 1999. godine imao je još jedan hit, Pustite me da je volim. Diplomirao je novinarstvo i odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu u BIH, a iako se kasnije u nekoliko navrata pokušao vratiti na glazbenu scenu, nikad nije stekao popularnost kakvu je imao nekada.

Danas se o njegovom životu malo zna. U braku je s Majom Mikulić, a imaju sina Antu i kćer Ivanu. Otišao je i u smjeru duhovne glazbe, no svoj privatni i poslovni život nastoji držati dalje od očiju javnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.