Domaće TV krenule u bitku za gledatelje "zabavnog" sadržaja. Što ćete pratiti?

Foto: Press

Stigao nam je rujan, a s njim i novi, jesenski televizijski sadržaj. Uz domaće serije, na televizijske ekrane vraćaju se i showovi čije nove sezone gledatelji imaju prilike pratiti svake jeseni. 

Što RTL nudi ove jeseni?

RTL je prošlog tjedna počeo emitirati novu seriju San snova, u kojoj glume Marko Braić, Tea Šimić, Arija Rizvić, Emir Hadžihafizbegović, Frano Lasić, Mila Elegović i drugi domaći glumci. Ona je svakog dana na redu poslije RTL-a Danas, u 20:15. Serija prati Alena Stošića, kojem je propao nogometni transfer u Španjolsku nakon ozljede koljena i mora svoju uspješnu karijeru započeti ispočetka. Nakon toga mu život kreće naopako...

>> Nova RTL-ova serija ni u dva sata ne uspijeva gledatelju objasniti o čemu se tu radi

Poslije te serije RTL emitira novu sezonu showa Život na vagi. Ove sezone riječ je o uglavnom mladim kandidatima koji su uvidjeli da trebaju pomoć i prijavili se u Život na vagi. Pri mršavljenju i promjeni životnog stila pomagat će im, kao i uvijek, treneri. 

Kreću nove sezone Kumova i MasterChefa na Novoj TV

U isto vrijeme, u 20:15, na Novoj TV kreće nova sezona Kumova. Onaj tko je prethodnih godina pratio seriju zna da uloge u seriji imaju Momčilo Otašević, Daria Lorenci, Vedran Mlikota, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković i drugi domaći glumci. 

Poslije Kumova, od 21:15, emitira se serija Na granici, a od 22:05 na redu je nova sezona MasterChefa. Članovi žirija su ponovno Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić, koji tragaju za talentiranim kuharima i novim MasterChefom.

Gledatelji će, stoga, morati birati hoće li svakog dana pratiti neke od RTL-ovih serija i emisija ili će odabrati one koje se emitiraju na Novoj TV. Ili ništa od navedenog. Što vi birate?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.