Slavna pjevačica ispunila želju umirućem fanu: Sretna što sam taknula tvoj život

Foto: EPA

Glazbenica Dolly Parton pokazala je da ima veliko srce ispunivši želju obožavatelju LeGrandu Goldu. Kako navodi USA Today, on pati od raka debelog crijeva, a liječnici su mu rekli da terapije više ne djeluju.

Stoga je sastavio popis stvari koje želi učiniti prije nego što umre, a među njima je bila i želja da upozna country legendu. I ta mu se želja ispunila. Dolly Parton ga je nazvala preko videopoziva, a njegova supruga joj je rekla kako LeGrand voli nadimak L.G. pa ga je tako i popularna glazbenica oslovila. 

"Bok, L.G. Ovdje Dolly P.! Kako si? Čula sam da si moj veliki fan dugo godina, samo sam ti htjela zahvaliti na tome", rekla mu je na početku. "Jako sam sretna što ćemo dio našeg životnog putovanja proputovati zajedno. Uvijek sam htjela usrećiti ljude svojom glazbom i stvarima koje kažem i jako sam sretna što sam taknula tvoj život na neki način. Hvala ti što si mi dao takvu čast", dodala je.

"I meni je čast. Puno si mi pomogla, posebice zadnjih par godina", odgovorio joj je LeGrand, a na kraju je Dolly i zapjevala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.