Dok Joe Exotic sjedi u zatvoru, njegov zoo sudski pripao ženi koju je pokušao ubiti

Foto: Netflix

ZOO koji je nekad pripadao Joeu Exoticu, zvijezdi Netflixova dokumentarca Tiger King, sud je dodijelio njegovoj najvećoj protivnici Carole Baskin. 

Federalni sudac je Carole dodijelio kontrolu nad zoološkim vrtom koji je pripadao Joeu Exoticu, koji je osuđen na 22 godine zatvora zbog zlostavljanja životinja i pokušaja ubojstva Carole. 

Kontrolu nad zoološkim vrtom u Oklahomi Carole je dobila kao nadoknadu jer joj Exotic nije isplatio milijun dolara odštete zbog kršenja njenih autorskih prava i korištenja logoa koji su sličili onima njene tvrtke, piše The Guardian. 

Carole je Joea tužila još 2011., presuda u njenu korist donesena je dvije godine kasnije, a Joe joj je trebao isplatiti milijun dolara. 

Do ove presude spomenuti zoo je bio u vlasništvu Jeffa Lowea (Joeova suradnika) i Joeove majke Shirley Schreibvogel. Prema sudskim dokumentima, dobili su rok od 120 dana da napuste zoo. 

Joe Exotic i Carole Baskin proslavili su se kad je njihovo rivalstvo prikazano u Netflixovoj hit dokumentarnoj seriji Tiger King. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.