Djed iz "Mućki" prije smrti otkrio Rodneyju nevjerojatnu priču: "Da sam tad znao, ubio bih ga"

Screenshot: YouTube

GLUMAC Lennard Pearce koji je glumio djeda u legendarnim "Mućkama" doživio je zaista nevjerojatnu scenu u mladosti koja nadilazi sve lovačke priče koje je u seriji ispričao ujak Albert, a prije smrti ju je ispričao glumcu Nicholasu Lyndhurstu, koji je u seriji utjelovio Rodneyja.

Naime, Pearce je kao dvadesetogodišnjak nastupao diljem Europe kao mladi glumac pa se tako jednom prilikom našao i u Njemačkoj. "Bio je mladi glumac na turneji Europom i nastupali su u jednom njemačkom gradu kad su ušli nacisti", ispričao je Lyndhurst.

"Među njima su bili i vođe pokreta koji su im nakon predstave došli čestitati. Lennard se rukovao s Adolfom Hitlerom. Ispričao mi je tu priču samo jednom, ali tad je rekao: 'Da sam tad znao što znam sad, uzeo bih pištolj nekom od čuvara i potrudio se da ga ubijem'", tvrdi popularni Rodney iz serije.

Pearce je umro 1984. godine, na početku četvrte sezone "Mućki", a nakon njegove smrti uveden je lik ujaka Alberta jer su autori zaključili da je seriji potreban stariji lik, piše Mirror.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.