"Dijabetes zabava": Napali je zbog hrane koju je poslužila na kćerinom rođendanu

Foto: Facebook

MAMA iz Ratane na Novom Zelandu našla se na meti online kritičara zbog hrane koja se poslužila na proslavi rođendana njezine sedmogodišnje kćeri. Anonimna žena je u Facebook grupi Heil's Kitchen objavila fotografiju stola s hranom i pićem za uzvanike kćerinog rođendana koja prikazuje šest posuda iz KFC-a, deset pizza, 20 McDonald'sovih pljeskavica, 20 limenki gaziranih pića, slatkiše i čokoladu.

"Sedmi rođendan moje djevojčice. Kentucky piletina, cheeseburgeri, tajlandska hrana, pizza", napisala je uz fotografiju te dodala kako hrana poslužena na stolu baš i nije zdrava.

Njezina objava ubrzo je pokrenula negativne komentare ostalih članova grupe koji su je kritizirali i pitali zašto djeci daje tako štetnu hranu. Jedan je muškarac napisao da je očito riječ o "dijabetes zabavi", u čemu mu se pridružila još jedna korisnica: "Sretan rođendan, donijeli smo ti srčani udar."

Jedna od članica grupe objasnila je zašto se ovakav meni smatra pogrešnim odabirom: "Novi Zeland ima ogroman problem s pretilošću i ovo tome nikako ne pomaže. Nijednoj sedmogodišnjakinji ne treba ovakva hrana."

Ipak, bilo je i onih koji nisu vidjeli ništa sporno u svemu. "Dajte, riječ je o jednom danu, što se loše može dogoditi?" napisala je jedna od korisnica koja je podržava majku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.