Deppove bivše progovorile o skandalu: "To nije čovjek s kojim sam bila 14 godina"

Foto: FameFly

NASTAVLJA se bura nakon optužbi o nasilničkom ponašanju koje je Amber Heard iznijela o svom suprugu Johnnyju Deppu, a sada su se uključile i glumčeve bivše supruge.

Prva njegova supruga, vizažistica Lori Anne Allison, rekla je da ne vjeruje u te optužbe te da Depp nikada nije ni viknuo na nju. "On je nježan muškarac, blag prema životinjama i pun ljubavi", rekla je Wilson. Također je istaknula da su njih dvoje još uvijek prijatelji, što ne bi bio slučaj da je on problematičan kao što navodi Amber Heard.

Još jedna Deppova bivša, Vanessa Paradis, s kojom ima i dvoje djece, također smatra da u optužbama protiv Deppa nema istine. "Dugo poznajem Johnnyja i nikada nije bio nasilan prema meni. To se ne čini kao čovjek s kojim sam živjela 14 godina", rekla je Vanessa za TMZ.

Amber Heard je od suda uspjela dobiti zabranu prilaska za Deppa nakon što se pojavila puna modrica po licu od navodnog gađanja telefonom. Iznijela je i svjedočanstva o njegovom nasilničkom ponašanju kojim ju je maltretirao proteklih 15 mjeseci, uključujući i razbijanje namještaja, pribijanje na pod i vučenje za kosu. Glumac je sve to porekao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.