"Dečko je inzistirao na seksu u troje. Sad me muči sve što je radio s drugom ženom"

Ilustracija: 123RF

"MOJ PARTNER je inzistirao na seksu u troje s drugom ženom. Od starta sam bila protiv toga. Sad ne mogu izbaciti iz glave scene njih dvoje kako se seksaju", požalila se anonimna žena koja je pisala poznatoj britanskoj seks-kolumnistici Dear Deidre.

Otkrila je da su ona i partner u vezi tri godine, ona ima 38, a on 35 godina. 

"Kad smo se upoznali, ja sam taman izašla iz veze s tipom kojeg je zanimalo svinganje te je bio član tri svingerska kluba. Sad shvaćam da me iskoristio, a ja sam toliko željela ljubav da sam pala na to. Radila sam sve što je htio jer sam očajnički htjela biti u vezi s njim. Na kraju sam shvatila da ga ne volim i mrzila sam svinganje", napisala je.

Nekoliko tjedana nakon prekida upoznala je novog partnera, koji je bio dobar dečko, no mučilo ga je što je manje iskusan od nje. Počeo ju je nagovarati da skupa probaju svinganje.

"Otišla sam na svingersku stranicu i dogovorila seks u troje, no tad sam odustala jer sam ga previše voljela. Prihvatio je to, no onda se javila žena koja je vidjela moju objavu na stranici i željela se naći s nama. On je, naravno, bio za. Došla je kod nas doma, bila je draga, no jako je navaljivala. Ona i moj dečko odmah su kliknuli i gledala sam ih kako se seksaju, gadilo mi se to. Pokušala sam sve što prije završiti, a kad je otišla, počela sam plakati. On me tješio, no vidim da mu je drago što se to dogodilo. Muči me sve to, osjećam se kao da me prevario pred mojim očima. U glavi mi se vrte slike njih dvoje tijekom seksa. On gleda puno pornića i izgleda da ga ne zanima običan seks. Da prekinem s njim?" pitala je žena.

Deidre je rekla da ih očekuju ozbiljni razgovori.

"Istaknite partneru da su pornići smišljeni tako da postanete ovisni o njima te da umanjuju apetit za seks s partnerom. Želi li riskirati vašu vezu zbog toga?" odgovorila je Deidre.

Dodala je da žena mora partneru reći da on mora biti posvećen njihovoj vezi i osjećaje staviti ispred pomicanja seksualnih granica.

"Njegov odgovor otkrit će vam imate li budućnost", zaključila je Deidre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.