Davor Šuker o Dragani Radošević: To je prošlost, nije vrijedno ni spomena

BIVŠI hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker u intervjuu za Dnevni avaz prokomentirao je Svjetsko nogometno prvenstvo koje se do 11. srpnja odigrava u Južnoafričkoj republici, ali i aktualno stanje u svom ljubavnom životu. Nakon prekida s manekenkom Draganom Radošević, Šuker je, kako sam tvrdi, ponovno slobodan, a o prekidu i bivšoj vezi ne želi govoriti.

"Na tom polju nema ništa. Sve je prazno, nigdje žena", kazao je Šuker o svom ljubavnom životu, a kad ga je novinar upitao za njegovu bivšu djevojku Draganu Radošević, proslavljeni nogometaš je odgovorio: "To je prošlost. Nije vrijedno ni spomena".

Španjolci Šukerovi favoriti

Šuker je prokomentirao utakmice SP-a, rekavši kako nije previše zadovoljan viđenim, a najviše su ga razočarali Englezi: "U Engleskoj se mora smanjiti broj ekipa. Nogometaši su im totalno iscijeđeni i to se u Južnoj Africi pokazalo. Na ovaj način dobili su u klupskom, ali gube u reprezentativnom nogometu. Nogometaši koji igraju u engleskoj Premijer ligi, briljirali su u svojim klubovima, ali su zato na SP-u bili neprepoznatljivi".

Prema Šukerovom mišljenju, favorit za osvajanje titule svjetskih prvaka je Španjolska. Drugi favorit mu je bila Argentina, ali nju je u četvrtfinalu izbacila Njemačka, za koju je Šuker kazao kako je se "nikada ne smije otpisati". Kako je intervju davao prije jučerašnjeg okršaja Argentine i Njemačke, Šuker je kazao: "Volio bih da Argentina bude prvak. Igraju odlično, ali imaju malo problema u obrani. Bilo bi mi drago i zbog Maradone. Čovjek je uložio dosta u nogomet, cijeli život". Želja mu se, na žaljenje mnogih koji su također favorizirali Argentinu, nije ostvarila.

Umjesto u JAR-u, Šuker uživa na Jadranu

Šuker nije otputovao u Južnoafričku Republiku, već uživa u odmoru na Jadranu. "Na moru se odmaram. Gledam utakmice, kupam se, rekreativno igram tenis i nogomet. Rano jutro je predviđeno za trčanje. Unajmio sam skuter s kojim lako dolazim na svako odredište. Skoknem do plaže, prodavaonice, tržnice... Tijekom utakmica tu je i roštilj. Poslije se malo zapjeva, sve zavisi od društva", ispričao je Šuker koji se trenutno profesionalno bavi lobiranjem i konzaltingom, ali kaže kako bi se volio jednog dana vratiti u nogomet i to kao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.