Darko, ciao: Pogledajte kakvu je majicu nosio Dumbovićev sin tijekom privođenja

Screenshot: HRT

DARKO DUMBOVIĆ, sin bivšeg gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića, uhićen je jutros u majici s motivom iz popularne serije La Casa De Papel.

"Bella Ciao", pisalo mu je na majici uz crtež maske iz popularne španjolske serije o pljački novca iz banke. Bella Ciao naslov je talijanske antifašističke pjesme koja je soundtrack serije.

Nastao u produkciji španjolske privatne mreže Antena 3, triler o bandi pljačkaša postao je Netflixova najgledanija serija od pojave na toj platformi u prosincu 2017. godine. 

Crveni kombinezoni i maske Salvadora Dalija koje u seriji nose članovi bande stekli su svjetsku popularnost i može ih se vidjeti na kostimiranim zabavama i uličnim prosvjedima. "To je prva serija koja nije na engleskom jeziku da je postala globalni fenomen", rekla je prošle godine Elena Neira, profesorica komunikacije na Otvorenom sveučilištu Katalonije. 

Ne osjeća se krivim

Snimku privođenja objavio je HRT. Podsjećamo, USKOK sumnja da je Dumbović u svojstvu gradonačelnika Petrinje pogodovao tvrtkama vlastitog sina.

"Moj klijent je optužen za nezakonito pogodovanje. Sad su predani pritvorskom nadzorniku pa ćemo vidjeti hoće li ići kod suca istrage radi utvrđivanja pritvora", rekao je odvjetnik sina Darinka Dumbovića.

"Nema tu ništa što bi teretilo mog branjenika da bi počinio kazneno djelo", rekao je, dodavši da se Darko Dumbović ne osjeća krivim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.