Curica odjevena u anđela za vrijeme predstave pokazivala publici srednji prst

Foto: Facebook

ZA VRIJEME školske predstave petogodišnja Ella Legge iz Essexa u više navrata publici je pokazala srednji prst. Curica, koja je bila obučena u malog anđela, bila je dio živih jaslica, a njena majka poslije je potvrdila da njena kći nije bila svjesna što pokazuje.

"Htjela mi je pokazati da je ozlijeđena. Pokušala mi je objasniti preko cijele sobe o čemu se radi, a to je bio samo mali komadić nokta koji je visio. Bilo je jako smiješno jer ona uopće nije skužila što radi", ispričala je majka Carla Bovingdon.

Djevojčica je prvo digla samo jedan prst, a onda su uslijedila oba.

"Nakon svega podignula je oba prsta jer je pokušavala usporediti da vidi jesu li oba ozlijeđena. Ja nisam otišla do nje odmah, zato mi je i signalizirala da vidim što se događa", govori majka.

"Mislila sam si - bože, Ella, molim te prestani. Budući da je izgledala poput malog nevinašca, pretpostavila sam da će i drugi pomisliti isto i nasmijati se. Zato i je bilo toliko smiješno jer je nesvjesno to radila", dodaje majka.

Carla je podijelila urnebesne fotke na Facebooku, a mala Ella bila je oduševljena svim komentarima i lajkovima koji su pristigli. Majka joj je napomenula i da sljedeći put to ne smije raditi jer više neće biti smiješno, prenosi Metro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.