Curi za Božić kupio DNK test pa slučajno otkrio obiteljsku tajnu staru 30 godina

Ilustracija: 123rf

ZBOG unikatnog poklona koji je jedan čovjek odlučio darovati svojoj curi za Božić, zauvijek je zažalio jer mu se vrlo brzo cijela ideja obila o glavu, piše Mirror.

Anonimni muškarac svoju je situaciju podijelio na Redditu, gdje je korisnike upitao za savjete i riječi utjehe. Objasnio je da je curi kao poklon kupio set za DNK testiranje, a njeni roditelji navodno su mu to dopustili.

Kada je djevojka konačno otvorila svoj poklon i odlučila ga isprobati, na iznenađenje nje i njenog dečka, razotkrivena je obiteljska tajna stara 30 godina.

Muškarac je objasnio da joj je poklon darovao rano, a da je rezultate dobila netom prije Božića. Sve je izgledalo normalno dok nije primijetila da na popisu članova njene obitelji piše "polusestra". To ju je zbunilo jer nije znala da ima polusestru te je sve odlučila istražiti.

Nazvala je majku da je pita za pojašnjenje, ali je ona u početku sve negirala. Naposljetku je ipak otkrila o čemu se radi.

Objasnila je da su ona i suprug bili na kratkoj pauzi, a za to vrijeme povezala se s bivšim dečkom, s kojim je i zatrudnjela. Zbog vremenskog perioda u kojem je začela, znala je da otac djevojčice ne može biti njen muž, ali odlučila je šutjeti o svemu.

TIFU by getting my gf a DNA test for Christmas from r/tifu

"I tako je moja djevojka u 30. godini saznala da njen biološki otac nije onaj koji ju je odgojio", napisao je muškarac.

Dodao je i da je majka zamolila njega i djevojku da šute o svemu i da ništa ne otkriju njenom ocu.

Korisnici Reddita ostali su šokirani pričom te su poručili muškarcu da ne krivi sebe.

"Nije u redu što je majka lagala kćeri 30 godina. Trebao bi sada biti uz svoju djevojku i pružiti joj podršku", napisao je komentator.

"Nadam se da će tvoja cura sve reći ocu", priznao je drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.