Cura počela objavljivati outfite koji se ne sviđaju njenom dečku pa postala hit

Foto: Instagram

KRITIKU na vašu odjeću i stil odijevanja može biti teško prihvatiti, posebno kad dolazi od voljene osobe. No jednu mladu ženu iz Engleske oštri komentari nadahnuli su da otvori Instagram stranicu i postane hit.

Olivia Jackson, 24-godišnjakinja iz Londona koja se bavi marketingom, otvorila je blog i istoimenu Instagram stranicu Clothers My Boyfriend Hates (odjeća koju moj dečko mrzi), a njezine objave sve su popularnije.

Za Insider Olivia je otkrila kako je otvorila stranicu u ožujku prošle godine, a dva mjeseca kasnije i blog. Kaže kako su je inspirirali "sarkastični komentari" na račun njezinih outfita. Ipak, nije joj bio cilj sramotiti svog dečka i njegova mišljenja. Umjesto toga, rekla je da svoj račun na Instagramu vidi kao način "osnaživanja žena".

"Željela sam i još uvijek nastojim osnažiti žene da se oblače za sebe, a ne za druge oko sebe", rekla je te dodala da redovito dobiva poruke od žena u kojima joj zahvaljuju jer ih je potaknula da budu malo hrabrije sa svojim modnim odabirima.

Njezine objave ponekad imaju sarkastičan ton, što neke može zbuniti, posebno nove pratitelje, priznaje Jackson. Primjerice, naziv jedne od njezinih posljednjih objava na blogu "pretvaranja haljine koju moj dečko mrzi u onu koju mrzi još više" neki su iščitali krivo shvativši da joj dečko kontrolira što nosi.

Za njega kaže kako ima sjajan smisao za humor te da je podržava. "Drago mu je da sam pronašla zajednicu drugih žena čiji partneri mrze njihove modne odabire", kaže.

Nakon što je počela nositi odjeću u kojoj se osjeća zaista ugodno, Olivia je rekla kako je otkrila da njeni prijatelji i obitelj vole njezin novi stil. Sad potiče i sve ostale da rade isto. "Pokušajte i ljudi bi vas mogli voljeti još više", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.