Cura objavila fotku da pokaže zašto ne može prekrižiti noge, reakcije su bolesne

Foto: Twitter

DJEVOJKA s amputiranom nogom iz Melbournea ostala je zgrožena reakcijama muškaraca nakon što je na Twitteru objavila fotografiju sa štakama koja je postala viralna.

"Imam 27 godina i ne mogu prekrižiti noge", napisala je Cherie na Twitteru, nakon čega su je neki pitali zašto, a ona je odgovorila fotografijom. Nakon toga dobila je tisuće tweetova i poruka podrške, ali bila je užasnuta odgovorima koje su ostavili bolesni trolovi.

Neki od groznih komentara uključivali su tvrdnje da ju je s jednom nogom lakše silovati, dok su joj mnogi nudili svoju "treću nogu". "Lice 10/10, grudi 9/10, noge 1/2", napisao je još jedan od trolova.

Cherie je amputirana noga kad je imala samo šest godina, nakon što joj je dijagnosticiran osteosarkom, najčešći rak kostiju. "Mislim da sam samo razočarana jer se nisam mogla našaliti, a da se to ne pretvori u bezbrojne komentare muškaraca bi li se seksali sa mnom ili ne", rekla je djevojka za FEMAIL.

Cherie je dodala kako nije bila toliko naivna da misli kako objava neće privući i poneki grozni komentari, no ostala je šokirana količinom istih, a posebno komentarom o silovanju. 

"Obično očekujete nekoliko, ali ne stotine. I većina njih nije se skrivala iza anonimnih računa. Imali su jasno istaknut identitet i bili su sasvim u redu s time da označe svoje prijatelje i mene u porukama koje su pisali", dodala je.

"Ništa od toga nije novo, slušala sam komentare poput ovoga čitav život. I ne samo na internetu. Ljudi na ulici prilazili su mi i govorili mi sve te stvari već. No samo zato što sam naviknuta na to i što se ne uznemiravam, ne znači da razumijem to", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.