Cura Jacka Grealisha na meti trolova, tvrdi da joj prijete smrću: "Žele da poginem"

Foto: Instagram

SASHA ATTWOOD, djevojka engleskog reprezentativca i nogometaša Aston Ville Jacka Grealisha, u videu objavljenom na YouTubeu je ispričala kako je tijekom Eura 2020. postala meta internetskih trolova. 

Tvrdi da su joj slali zlobne poruke poput "želim ti da pogineš u sudaru" i "nadam se da ćeš dobiti rak i umrijeti". Dnevno je tako dobivala, kaže, oko 200 prijetnji smrću. 

"Ne pretjerujem kada to kažem. I dalje ih dobivam, svaki dan. Pišu mi kako planiraju moje ubojstvo i govore da nikada nisu toliko mrzili neku ženu koliko mrze mene. Sve je izmaklo kontroli zbog Eura, to je preočito, ali nisam mogla niti zamisliti da će biti ovako loše. Jednostavno ne mogu shvatiti kako ljudi mogu biti toliko odvratni bez ikakva razloga", ispričala je Sasha. 

Dodala je kako joj je sve ovo ludo i sramotno te da tek sada shvaća da je trolanje zapravo ozbiljno, loše i opasno. Dodala je da se zbog svega osjeća tjeskobno. 

"Ovo je na sasvim drugoj razini. Zastrašujuće je to što su u pitanju vrlo mlade djevojke, imaju 13 ili 14 godina. To je tako tužno", rekla je Sasha.

"Društvene mreže zbilja znaju biti otrovne i stvarno je žalosno što ove generacije odrastaju misleći da je u redu govoriti takve stvari", zaključila je.

Inače, Jack i Sasha ovo su ljeto došli u Dubrovnik. Fotografi su ih nedavno snimili tijekom večernje šetnje gradom, a kasnije su ih uhvatili na plaži Cava, koja je većim dijelom namijenjena nudistima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.