Čolić progovorio o svojoj pjesmi koju je napisao Merlin: "Netko bolje prepozna hit"

Foto: Josip Mikacic/PIXSELL

Zdravko Čolić govorio je za Blic zbog čega žali kada je riječ o glazbi te je otkrio hoće li snimiti duet s Dinom Merlinom.

"Žao mi je što rijetko izdajem CD. Ne znam li je to zbog suradnika, producenata... Mada i ja posljednjih godina sam pišem pjesme. Prije smo za tri mjeseca pravili ploče, a sada je sve sporije. To mi je žao. Volio bih da izađe više novih pjesama. Postoje pjesme koje mlađa publika ponovo otkriva. U 90 posto slučajeva pjesme bolje zvuče uživo nego na snimci", otkrio je poznati pjevač. 

Mnogi se pitaju zašto Merlin i Čola nisu snimili duet

Merlin je ranije izjavio kako je Čola njegov idol i da je rastao uz njegove hitove. Mnogi se pitaju zašto oni još uvijek nisu snimili duet. "Pravljenje dueta je toliko nebitna stvar. To se uvijek spontano desi. Dino i ja smo iznijeli duet koji je iznad svakog dueta, a to je bilo izvođenje pjesme Kao moja mati na koncertu, što ima više pregleda nego pravi dueti", rekao je iskreno.

Kao što je poznato, Merlin je napisao pjesmu Da ti kažem šta mi je s Čolićevog istoimenog albuma, koji je objavio 1990. godine. Često se desi da pjevači ne znaju prepoznati hit, na što se Čola osvrnuo. 

"Desi se uvijek da ti promakne pjesma, ne prepoznaš je. Neko poslije prepozna tu pjesmu, bolje mu legne i od nje napravi hit. To se dešava", rekao je na kraju razgovora.

Nastupat će u Rijeci dvije večeri zaredom

Podsjećamo, Zdravko Čolić će zbog velikog interesa publike nastupati dvije večeri zaredom u Dvorani mladosti 29. i 30. studenog ove godine.

"Riječane, ali i sve njihove goste, Čolić će, kao i do sada u gradovima u kojima je nastupao više večeri zaredom, obje večeri počastiti jednako moćnom interpretacijom pjesama, kao i svojom nenadmašnom i nepresušnom energijom", pisalo je u priopćenju. 

Ovaj koncert prilika je i starijim i mlađim generacijama da taj dan uživaju u nekim od najljepših i najvećih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput  Ti si mi u krvi, Produži dalje, Gori vatra, Pusti, pusti modu, Čija je ono zvijezda... 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.