Čim vidite ovaj nastup, odmah će vam biti jasno zašto je dobio zlatni gumb

Screenshot: YouTube

TALENTIRANA umjetnica koja je osvojila ukrajinski Supertalent prije 10 godina, oduševila je suce i publiku emocionalnim nastupom u showu America's Got Talent: The Champions u ponedjeljak navečer.

33-godišnja Kseniya Simonova iz Ukrajine ispričala je priču o dječaku koji je odrastao u umjetnika i zaboravio svoje roditelje, serijom nevjerojatnih crteža u pijesku.

Majka dvoje djece koja je osvojila show Ukraine's Got Talent 2009. godine, na koji ju je muž prijavio bez njezina znanja, rekla je kako je voljela crtati dok je odrastala, no kad je našla pijesak, opisala je to kao pronalazak "druge ruke".

"Prvi put sam u Americi", otkrila je prije nastupa. 

"Ovdje predstavljam Ukrajinu i želim pokazati da je to predivno umjetničko mjesto", dodala je.

Zadnja scena njezinog nastupa prikazuje dječaka s početka kao odraslu osobu kako žali za gubitkom svojih roditelja. "Nemojte zakasniti", napisala je u pijesku.

Za svoj performans dobila je veliki pljesak i ovacije, a Terry Crews dao joj je zlatni gumb. Kseniya nije mogla vjerovati da je dobila zlatni gumb, a publika ju je nagradila još većim pljeskom. "Zaslužila si to", poručio joj je Crews.

"Po mojem mišljenju, ti si jedna od najboljih natjecateljica koje smo imali tijekom godina sa svih strana svijeta", rekao je Simon Cowell, a s njim se složila i Mel B, koja je sve oko nje nazvala briljantnim.

>>Simon Cowell zezao pjevačicu s teškom životnom pričom pa joj stisnuo zlatni gumb<<

Snimka je postala hit i na internetu, a samo na službenom YouTubeu kanalu showa pogledalo ju je više od 2 milijuna ljudi, a neki od njih komentirali su kako je nestvarna i nevjerojatna te su priznali da ih je njezina priča rasplakala.

Finale showa održava se 11. veljače.

Kseniyi je pobjeda u ukrajinskom Supertalentu promijenila život, a 2016. gostovala je i u hrvatskoj inačici showa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.