Chris Rock u specijalu imao gaf u šali o Willu Smithu, Netflix ga navodno izrezao

Foto: YouTube

JEDNA od šala koje je američki komičar Chris Rock izrekao u svom specijalu uživo na Netflixu, a koja se također ticala Willa Smitha i njegove žene Jade Pinkett Smith, navodno je izrezana iz konačne verzije zbog Rockova gafa.

Chris je u jednom trenutku showa, zvanog Selective Outrage, zbijao šalu o Smithovu filmu Concussion, ali ju je upropastio. Shvativši da je pogriješio, odmah je tijekom emitiranja priznao da šala nije ispričana kako treba.

"Prije puno godina Jada me nagovarala da odustanem od vođenja Oscara jer Will nije nominiran za svoj film Emancipation. To je najveće sranje ikad jer Smith mi je godinama kasnije zadao potres mozga (Concussion). Ne, sjebao sam šalu. Nije Emancipation, nego Concussion", rekao je Rock u emisiji uživo.

Fanovi odmah primijetili

A to su odmah primijetili brojni korisnici Netflixa koji su ga gledali uživo i svoje su dojmove podijelili na Twitteru. "Baš žalim Rocka. Godinu dana je čekao da se osveti Smithu, a onda je ovako upropasio šalu s Consussionom", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Godinu dana je imao da uvježba tu foru sa Smithom i Concussionom i na kraju se smotao", piše drugi korisnik, a treći se nadovezao: "Rock je baš iskasapio tu foru s Concussionom."

Neki su naglasili i da je Netflix u finalnoj verziji tu šalu izbrisao. "Maknuli su onu upropaštenu foru s Concussionom", "Vidim da su ljudi zbunjeni jer ne mogu pronaći Chrisov gaf. Netflix ga je izrezao."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.