Chippendalesi u Tvornici: Bez imalo srama ustima navukla kondom na Kevinovu "bananu"

NAŽALOST za ovu fotografiju ostali smo zakinuti jer je fotografiranje i snimanje bilo dozvoljeno samo prvih pet minuta showa seksi Chippendalesa, a možete zamisliti i zašto.

Skupina nabildanih ljepotana iz Amerike sinoć je u sklopu tromjesečne turneje nastupila u zagrebačkoj Tvornici i više stotina Zagrepčanki u dvosatnom nastupu ostavila bez daha.

Već prvi izlazak na binu bio je popraćen ovacijama, a tijekom showa ovi momci pokazali su da nisu samo striperi već i da su odlični zabavljači. U svakoj drugoj njihovoj točki jednu od uloga imale su i djevojke iz publike. One koje su bile izabrane da budu na pozornici s njima, bile su oduševljene, neke su bile malo prestrašene i držale se suzdržano, no bilo je i onih koje se nisu libile uhvatiti jednog od plesača za stražnjicu ili za neki drugi dio tijela.

Jedna od djevojaka imala je zadatak na bananu, koju je Kevin stavio između svojih nogu, navući kondom. Na kraju je dobila najveći pljesak jer je bez imalo srama kondom na bananu stavila - ustima. Na kraju prvog dijela showa plesači su se rastrčali po dvorani kako bi se pozdravili s publikom, a žene su im se bacale u zagrljaj i dirale ih po njihovim znojnim nabildanim tijelima.

Dečki su se na stageu tuširali, goli naravno, bili su gusari, vatrogasci, građevinski radnici, kavaliri, kauboji, i još puno toga, a svaka njihova točka, koja je završavala skidanjem do kraja bila je popraćena vriskom i pljeskom. No, samo su one sretnice koje su imale priliku biti na stageu mogle vidjeti jesu li Chippendalesi obdareni baš na svim mjestima.

Nakon showa 90 posto žena čekalo je na fotografiranje s njima i kupovalo njihove kalendare te čekalo autograme.

Kevin i Billy nemaju vremena za djevojke

U kratkom intervjuu prije nastupa od Kevina i Billya doznali smo da vremena za djevojke nemaju jer puno vremena provode na turnejama. Oni putuju na svaku turneju dok se drugi plesači mijenjaju. Tako ovoga puta s njima nije bio Ben Bilic za kojega nas je zanimalo ima li hrvatske korijene. Dečki su nam rekli kako je Ben porijeklom iz Bosne i Hercegovine, i da znaju da ima isto prezime kao i naš nogometni izbornik kojega smo im spomenuli.

Zamolili smo ih i da izdvoje najsmješniju ili najluđu zgodu koja im se tijekom nastupa dogodila pa su rekli da im se najsmješnije stvari dogode poslije nastupa te da se jednom prilikom jedna djevojka popela do prozora njihove sobe u hotelu i kucala na prozor. Što je bilo dalje nismo uspjeli saznati.

Galeriju s nastupa vrućih stripera možete pronaći ovdje!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.