Cheryl Cole ipak nije najseksi žena na svijetu: Marisa Miller prva u globalnom izboru FHM-a

IAKO su se britanski mediji krajem travnja svima potrudili dati do znanja da je Britanka Cheryl Cole najseksipilnija žena na svijetu prema izboru FHM-a, to baš i nije istina. Naime, krajem travnja je objavljena samo djelomična lista, ona prema izboru čitatelja britanskog FHM-a.

Prema novoj, cjelovitoj listi, pobjednica u FHM-ovom globalnom izboru za najseksipilniju ženu svijeta je anđelica Victoria`s Secreta, 31-godišnja kalifornijska ljepotica Marisa Miller, koja je na listi britanskih čitatelja bila treća.

Zasad nepoznato tko je sve iza Marise

Zasad nije objavljen ostatak ovogodišnje svjetske liste, pa nije poznato tko se sve nalazi iza Marise. U glasovanju je sudjelovalo više od milijun čitatelja 24 međunarodna izdanja FHM-a.

Prošle godine je titula najseksipilnije žene svijeta prema izboru čitatelja FHM-a pripala lijepoj glumici Megan Fox.

Prelijepu Marisu su kao 16-godišnju djevojku otkrila dva talijanska modna agenta dok je bezbrižno šetala ulicama San Francisca. Nakon što se posavjetovala s majkom koja joj je objasnila da za školu uvijek ima vremena, ali za posao modela možda i ne, ukrcala se u avion za Italiju i započela modnu karijeru na kojoj bi joj danas mogle pozavidjeti brojne djevojke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.