Charlie Sheen progovorio: Optužuje ga se za silovanje tada 13-godišnjeg kolege

Foto: Getty Images/Guliver image

CHARLIE SHEEN javno je prokomentirao optužbe glumca Coreyja Feldmana da je kao 19-godišnjak silovao tada 13-godišnjeg kolegu Coreyja Heima.

Feldman je Sheena optužio u svom novom dokumentarcu (My) Truth: The Rape of Two Coreys. U filmu Feldman optužuje Sheena da je Haima silovao tijekom snimanja filma Lucas 1986. godine. Haim je preminuo 2010. godine, a tijekom života nije o tome javno govorio.

"Te bolesne, poremećene i nevjerojatne optužbe nisu istina", poručio je Sheen za Huffington Post. 

Gledateljima je rekao da razmisle o izvoru optužbi te da poslušaju što Haimova majka Judy ima za reći.

Naime, u Feldmanovom dokumentarcu nalazi se isječak gostovanja Judy Haim u Showu dr. Oza, u kojem ona optužuje drugog glumca, ne Sheena, za seksualno zlostavljanje svog sina. 

"Moj sin nikad nije spomenuo Charlieja. Nikad nismo pričali o njemu, to je sve izmišljeno. Da je moj sin sad ovdje i da sve ovo čuje, povratio bi", rekla je Judy za Entertainment Tonight 2017. godine.

Feldmanov dokumentarac trebao je biti prikazan 9. ožujka na njegovoj internetskoj stranici, no ona se srušila - Feldman je rekao da hakeri pokušavaju spriječiti prikazivanje filma i novu premijeru zakazao za 10. ožujka. Naime, organizirao je i pravu premijeru, a kad je zapela ona internetska, u dvorani je upalio svjetla i rekao da neće pokazati film dok ga svi ne budu mogli vidjeti u isto vrijeme.

Na društvenim je mrežama napisao da su već optuživali Sheena te je priložio link na članak u kojem se spominje Sheenovo ime.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.