Četiri dana uživajte u najboljim klupskim večerima u Escape Lounge Baru na Rabu

NOVOOTVORENI klub i lounge bar Escape na otoku Rabu ove sezone je garancija najbolje ljetne zabave koju će dodatno zasladiti vaš omiljeni klupski brend RNB Confusion powered by Index.hr te novi house koncept nazvan House 4 Play. Svoje najbolje dane provedite noću uz hedonistički klupski recept koji smo za vas posebno pripremili svakog vikenda u Escape lounge baru. Svakog petka otok Rab plesat će u ritmu eminentnog regionalnog RNB Confusion programa u zaraznim r&b ritmovima nezaustavljivih DJ-a Zrne, eM Beeja i Sheke. Miljenici ženskog dijela publike svakog petka rasplesat će vas u ekspresnom hit-loncu u kojem se nalaze Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Kanye West, Lil Wayne, Lady Gaga, Drake, P Diddy, itd.

Subota u Escape lounge baru rezervirana je za najnovije klupske hitove Davida Guette, Swedish House Mafije, Gramophonedziea, Axwella i drugih koje će vam na House 4 Play programu servirati najbolji house DJ-i Kosta Radman, Miss La La i Turk. House 4 Play program rezerviran je za sve one koji se osjećaju trendi. U iduća četiri dana Escape lounge bar pripremio je bogat program tijekom rapske fieste, a svi posjetitelji uživat će u pravoj klupskoj poslastici.

SUBOTA, 24/07/2010, OTOK RAB (ESCAPE LOUNGE BAR) - HOUSE 4 PLAY presents KOSTA RADMAN & MISS LA LA

Kosta Radman & Miss La La poznati su DJ duo, a iza njih su rezidencije u eminentnim klupskim prostorima te bogate produkcije od kojih izdvajamo onu s Tonyjem Cetinskim. Vruću atmosferu u house ritmu osjetite u sklopu House 4 Play programa.

PONEDJELJAK, 26/07/2010, OTOK RAB (ESCAPE LOUNGE BAR) - RNB CONFUSION presents DJ ZRNA MEETS NICK THE DRUMMER

U vatrenom nastupu s jedne strane vruće taktove s ploča zadavat će jedan od najboljih klupskih r&b DJ-a Zrna. Njegov pakleni klupski ritam pratit će službeni bubnjar Tonyja Cetinskog, Žive legende, White Hot & Blue, uvijek nepredvidljivi Nikola Bashota. U 45-minutnom paklenom glazbenom nastupu kroz r&b, hip-hop, funk, rock i ine pravce, DJ Zrna i Nick The Drummer palit će i drmat publiku do iznemoglosti. RNB Confusion powered by Index.hr poziva vas da nas posjetite na jedinstvenom nastupu koji ne smijete propustiti.

UTORAK, 27/07/2010, OTOK RAB (ESCAPE LOUNGE BAR) - HOUSE 4 PLAY presents HOUSE OF VIOLINS  

Svjetski trendovi spajanja instrumentalista i DJ-a ovog će utorka biti prava poslastica za sve posjetitelje Escape lounge bara. Dvije violine utopljene u savršeni ambijent house ritma odvest će vas u sasvim novi klupski svijet. Rezident DJ Jopa uvest će vas u nezaboravan nastup DJ Ewana i violinistica Andreje i Kristine. Escape lounge bar u utorak, 27. srpnja bit će vaš najbolji izbor večernjeg izlaska. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.