Ceca u sedmom nebu: Pevaljka očekuje dijete sa zgodnim manekenom

SVETLANA RAŽNATOVIĆ CECA trudna je sa svojim dečkom, manekenom Vladimirom Cvetkovićem. Naime, buduće tata se nedavno pohvalio da je njegova djevojka trudna i da su potvrdu te vijesti dobili sedam dana prije Nove godine, točnije 25.12.

Ceca je navodno tada posjetila jednu privatnu kliniku, gdje joj je priopćena radosna vijest. Pjevačica je  odlučila da neće dati intervju sve dok ne bude spremna objaviti svoju trudnoću u medijima, prenosi Kurir. Poslije mnogo godina šutnje o svom privatnom životu, Ceca je nedavno počela otvoreno pričati o tome kako pored sebe konačno ima pravog muškarca, za kojeg se spremna udati i roditi mu dijete.

Ovaj lijepi par vezu je započeo prije pet mjeseci, a otad ju dragi prati na nastupe, ali i vodi na romantične vikende. Na pitanje da li će postati otac, Vladimir je sa smiješkom odgovorio da ne želi komentirati privatni život. Ceca je u kratkom SMS-u rekla da informacija o njezinoj trudnoći nije točna. Budući da se sa svojim budućim suprugom nije uspjela dogovoriti o tome s kakvim će komentarima izlaziti u javnost, ostaje nam čekati da Ceca u nekom ekskluzivnom intervjuu prizna da je u slatkom iščekivanju svog trećeg djeteta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.