Cate Blanchett (55) na premijeru filma u Los Angelesu došla u neobičnom topu od žlica

Foto: Profimedia

Cate Blanchett privukla je poglede na premijeri filma Borderlands u Los Angelesu. 

55-godišnja australska glumica je na crveni tepih došla u - topu od žlica. Vogue piše da je ova neobična kreacija koju je Cate ponosno nosila napravljena od 102 srebrne žlice. Uz to je iskombinirala crne hlače i štikle obrubljene sitnim metalnim zakovicama. Od nakita je nosila jedino prsten.

Na premijeru filma došli su i Jamie Lee Curtis, Edgar Ramirez, Kevin Hart, Jack Black, Gina Gershon....

Borderlands se temelji na serijalu popularnih videoigara

Znanstvenofantastična akcijska komedija Borderlands temelji se na serijalu popularnih videoigara smještenih na napuštenom planetu Pandora, na kojem ljudi tragaju za tajanstvenim blagom. 

Radnja filma prati Lilith, zloglasnu lovkinju na glave s tajanstvenom prošlošću, koja se nevoljko vraća u svoj dom, Pandoru, najkaotičniji planet u galaksiji. Njezina je misija pronaći nestalu kćer najmoćnijeg S.O.B.-ja u svemiru. Lilith formira neočekivani savez s timom neprilagođenih: Rolandom, Tannisom, Tiny Tinom, Kriegom i Claptrapom.

Ovi nevjerojatni heroji moraju se zajedno boriti protiv izvanzemaljske vrste i opasnih razbojnika kako bi otkrili jednu od najeksplozivnijih tajni Pandore. Sudbina svemira mogla bi biti u njihovim rukama, ali borit će se za nešto više, jedni za druge.

>>Fanovi Borderlandsa o finalnom traileru: "Tisuću puta gore nego što sam zamišljao"

U nadolazećem filmu glume Cate Blanchett kao Lilith, Ariana Greenblatt kao Tiny Tina, Jack Black kao Claptrap, Jamie Lee Curtis kao Tannis, Kevin Hart kao Roland i Florian Munteanu kao Krieg. Uz njih u Borderlandsu se pojavljuju i Haley Bennett, Gina Gershon, Bobby Lee, Edgar Ramírez, Olivier Richters, Janina Gavankar, Cheyenne Jackson i drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.