Čakovečki profesori se prerušili u Mišu, Freddieja i Severinu da razvesele učenike

Foto: Facebook

PROFESORI gimnazije Josip Slavenski u Čakovcu ponovno su razveselili svoje učenike prerušivši se u legendarne glazbenike.

"Odbrojavamo posljednje sate praznika, brusimo olovke i umove za nove izazove, odmorili smo se i napunili baterije… Nije li upravo sada pravi trenutak da predstavimo iznenađenje koje su svojim dragim učenicima priredili njihovi duhoviti i kreativni profesori? Daaaaa, dakako da jest! Lady Gaga, David Bowie, Beatlesi, Mišo Kovač, Queen, Nirvana i brojni drugi poznati glazbenici zavladali su ovih praznika školskim hodnicima i uskočili u novo izdanje kako bi najdražim gimnazijalkama i gimnazijalcima poželjeli što uspješniju, veseliju i raspjevaniju novu godinu. Vežimo pojaseve, polijećemo", poručili su iz simpatične fotografije.

😎 JESMO LI SPREMNI? 😎 Odbrojavamo posljednje sate praznika, brusimo olovke i umove za nove izazove, odmorili smo se i...

Objavljuje Gimnazija Josipa Slavenskog ČakovecNedjelja, 8. siječnja 2023.

Pozirali su kao članovi grupe Queen, Nirvane, ali i kao Severina te Mišo Kovač.

Ovo nije prvi put da su čakovečki profesori odlučili nasmijati svoje srednjoškolce. Prošle godine su početak drugog polugodišta obilježili prerušivši se u TV likove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.