Bubnjar jednog od najboljih rock bendova ikad si pucao u glavu, sve vidjela njegova supruga

 Foto: Facebook

BUTCH TRUCKS, bubnjar slavnog američkog benda "Allman Brothers Band", u utorak je počinio samoubojstvo u svom domu u West Palm Beachu na Floridi.

Iako policija nije htjela s detaljima izlaziti u javnosti, Daily Mail piše da si je 69-godišnji bubnjar iz pištolja pucao u glavu, a stravičnom prizoru svjedočila je njegova supruga, slikarica Melinda Trucks s kojom je u braku bio 25 godina.

Upravo je ona u 18 sati u panici nazvala 911. Bila je u stanju šoka te je samo ponavljala da joj se suprug Claude (što je njegovo pravo ime) upucao. Kada je stigla pomoć, Butch je još uvijek bio živ, ali nije mu bilo spasa.

S Melindom je bio i njihov sin, glazbenik Vaylor Trucks. 

Glazbenik kojeg je Rolling Stone proglasio jednim od 10 najboljih bubnjara svih vremena navodno je godinama imao financijskih poteškoća. 2011. godine prodao je svoju vilu u Palm Beachu za 2 milijuna dolara, iako je vrijedila duplo više, kako bi otplatio hipoteku.

2014. godine sa sinom je kupio stan u kojem je počinio samoubojstvo za pola milijuna dolara. Navodno je imao problema i s poreznom inspekcijom.

Butch Trucks je šezdesetih osnovao "Allman Brothers Band" s Gregom i Duaneom Allmanom, a ubrzo su postali jedan od najpopularnijih bendova tog razdoblja. Priznao je da je tijekom mladosti imao problema s alkoholom i drogama, a pio je i u kasnijim godinama života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.