Brozovićeva supruga objavila fotku s ljetovanja, javili joj se Saudijci

Foto: Profimedia

MARCELO BROZOVIĆ nakon potpisivanja ugovora s Al Nassrom, prema kojem bi za tri godine trebao zaraditi 100 milijuna eura, uživa s obitelji i prijateljima na ljetovanju. Jučer je snimljen u Skradinu dok se ukrcavao na jahtu, a s njim je bila i njegova supruga Silvija.

Diplomirana biologinja na Instagramu se pohvalila fotkom s krstarenja na kojoj pozira u crvenom bikiniju. Izgleda da su je već zapratili navijači Al Nassra koji su joj poželjeli dobrodošlicu. "Dobro došla u Saudijsku Arabiju", "Volimo i tebe i tvog muža", "Dobro došli", neki su od komentara.

Brozović postao najplaćeniji hrvatski sportaš

Podsjećamo, Brozović je potpisao ugovor kojim je postao najplaćeniji hrvatski sportaš u povijesti. Godišnja plaća iznosit će mu 25 milijuna eura, a navodno će isti iznos dobiti i za potpis ugovora. Hrvatski reprezentativac je nakon osam godina napustio talijanski Inter. 

Dugo su trajali pregovori Saudijaca s Interom o odšteti koju će im platiti za hrvatskog veznjaka, kao i pregovori sa samim Brozovićem o visini primanja koja će imati u saudijskoj prijestolnici Rijadu. Inter će na njegovoj prodaji zaraditi 18 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.